سلام
روزتون شیرین و گوارا
افطاری ها با حال خوب را قدر بدونید.
نون و پنیر و سبزی های خوشمزه را
شربتهای گوارا را
و حتی زولبیا بامیه را . به من توصیه نکنید که زولبیا بامیه نخور که من خودم یه استایل کامل سالم خواری دارم ولی زولبیا بامیه را میخورم
از بس عطش و گرما بهم اثر کرده بود رفتم سروقت کابینت عرقیجات
آخرین جرعه کاسنی و شاتره را قاطی کردم و یه قاشق هم عسل و تخم شربتی
اصولاً گلاب را هم خیلی دوست دارم
دیدم کل گنجینه عرقیجات به تهش رسیده . این شد که اسم این سه تا دوست خوشبو را اول لیست خرید نوشتم .
به مامان گفتم اگه چیزی میخواین به لیست اضافه کنید تا فردا برم به کوچولو خرید
برای خواهر نوشتم دلم یه مانتوی لیمویی گشاد میخواد که زیرش یه بلوزشلوار نسکافه ای بپوشم با یه شال نارنجی.
گفت : یا خدا . انشاله که گیرت نیاد
گفتم : به من اعتماد کن
گفت: شرمنده عزیزدلم
تست کردم . همین پیام را برای آقای دکتر فرستادم
گفت: به به . چه شاد و بهاری. مبارکت باشه. به حرف دلت گوش کن. فقط لطفاً تو خریدن دقت کن که مانتو تنگ نباشه و بلوز کوتاه نباشه.
من نباید چشمام قلب قلبی بشه از داشتنتش
فردا اگه دیدید من نیومدم خبر داشته باشین که رفتم خرید. میخوام برای عید فطر یه تیپ تازه بزنم. البته اگه گیرم بیاد
من کلا خیلی راحت خرید میکنم. برای مامان و خواهرا و فسقلیا. ولی نوبت خودم که میشه هیچی را دوست ندارم
همیشه همه از خریدای خوبم تعریف میکنند و سلیقه م را دوست دارند (حتما بهم لطف دارند)
اما برای خودم خیلی سخت چیز میخرم. انگار هیچی باب سلیقه ی من نیست
بخصوص خرید مانتو که کلا خیلی خیلی برام سخت شده تازگی ها
پ ن 1: یکی از دلایلی که امروز دیر پست نوشتم ، خوندن پست دوستی بود که اشکم را در آورد و مدتی ذهنم را درگیرکرد
پ ن 2: زندگی دقیقا دو رو داره همونوقتی که میشه بد دید میشه خوب هم دید. یه کم تمرین کنید
پ ن 3: نانوایی نزدیک دفتر دوباره راه اندازی شده و عطر نان تازه منو به مزرعه های گندم میبره
پ ن 4: این پدربزرگهای دوست داشتنی که دست نوه هاشون را میگیرن و تو سایه آروم آروم و پا به پای کوچولوها راه میرن ، دل منو میبرن
پ ن 5: کاش یاد بگیریم در کنار هم آروم زندگی کنیم. اینهمه تنش و آزار ؟؟؟؟
پ ن 6: دوستای مجازی. از بودنتون به خودم میبالم و به خاطر داشتنتون شکر گذار پروردگارم هستم
درباره این سایت